Doriti sa va simtiti mai protejati si mai feriti de gerul sau de caldura de afara ? Puteti rezolva acest lucru doar prin schimbarea a unei ferestre sau a unei usi vechi din casa dumneavoastra, cu cele din termopan, astfel veti observa imediat diferentele de temperaturi din sezonul rece sau din cel cald. De ce ferestrele si usile de termopan fac diferenta ? Pentru ca acestea combina mai multe geamuri intr-un singur sistem de ferestre, pot avea doua sau chiar trei geamuri. Ferestrele din termopan sunt proiectate in asa fel incat sa aiba proprietati termoizolatoare, dar sunt si izolatoare fonice, intre cele doua sau trei geamuri se afla un “distantier” si un strat de aer sau gaz. Prin urmare sunt doua geamuri sau pot fi chiar si trei spatial dintre acestea actionand si el ca un strat suplimentare de izolatie, care vor plusa in a va apara casa de conditiile de afara.

Bineinteles acestea au si alte avantaje si anume, aceasta rezisten?a termica reduce din cantitatea de caldur? folosita in timpul iernii si resimtita in facturile de mai apoi. Insa nu numai pet imp de iarna va sare in ajutor, geamul dublu are efect invers in timpul verii, previne caldura si nu o lasa sa patrunda inauntrul casei dumneavoastra. Aceasta izolatie suplimentara diminueaza utilitatea diferitelor metode de a va incalzi casa si scade nevoia unui apparat de aer condi?ionat astfel se pot reduce in cele din urma costurile de energie.De asemenea inca o diferenta o veti observa atunci cand sunteti aproape de ferestre, de obicei confortul dumneavoastra este afectat de temperatura sticlei. Dar cu un geam de termopan este mai greu pentru temperatura nedorita din exterior sa ajunga la geamul din interior, astfel acesta va fi mereu aproape de temperatura camerei. Geamul dublu va reduce condensul ce care poate duce la formarea mucegaiului mai putin dorit.

Ferestrele duble sigilate sunt mai eficiente in reducerea zgomotului de inalta frecventa, cum ar fi vocea umana. De asemenea o diferenta de grosime intre sticla interioara si cea exterioara va imbunatati si mai mult izolarea fonica. Ferestrele cu geamuri duble sunt considerate o optiune mai sigura in comparatie cu ferestrele standard PVC, in idea ca doua straturi de sticla sunt mult mai greu de spart decat unul.

Pentru ferestre si usi de termopan de calitate da-ti click aici !