E-mail: office@asplast.ro
Adresa: Bucuresti, Bd. Camil Ressu 8, Sector 3
Telefon : 0773 73 78 73

Ne puteti contacta in cazul in care aveti nevoie de: geamuri termopan, rulouri exterioare, ferestre sau sa aflati detalii despre preturi termopane. Noi va putem oferi cele mai bune solutii si metode prin care sa va puteti bucura de aceste ferestre, ce pot oferi beneficii multiple pentru orice tip de imobil. Multe persoane au luat deja legatura cu noi in acest sens pentru a comanda ferestre si geamuri termopan, si sunt multumite de beneficiile oferite in acest sens. Puteti lua legatura cu noi folosind datele de contact pe care le aveti la dispozitie si de asemenea formularul de contact, si va vom pune in cel mai scurt timp la dispozitie toate informatiile de care veti avea nevoie.

Daca veti alege sa achizitionati termopane de la noi, veti avea parte de o serie de beneficii, printre care putem aminti:

Protectie Termica

Termopanele pe care le produce, si le comercializam pot oferi un grad sporit de protectie termica. Prin utilizarea acestor termopane veti avea posibiltiatea sa reduceti semnificativ gradul de energie pentru imobilul dumneavoastra, cu pana la 40 %.

Protectie Fonica

Totodata termopanele pe care le puteti achizitiona de la noi, sunt confectionate folosind tipuri speciale de sticla, ce pot oferi un grad sporit de protectie fonica. In aceste conditii, termopanele de acest tip sunt ideale pentru zonele in care se regasesc surse de zgomot.

Protectie solara

Aceste termopane au sticla ce poate oferi proprietati de control asupra luminii ce poate patrunde la interior, iar in acest sens se poate reduce considerabil efectul de sera. De asemenea puteti renunta la echipamentele de aer conditionat, si veti putea economisi la facturile pentru energie.

Microventilatie

Termopanele pe care le putem oferi cu deschidere oscilo-batanta pot beneficia de un sistem de micro-ventilatie. In cazul in care manerul va fi pozitionat in pozitia corecta se poate asigura o ventilatie permanenta, iar totul se va intampla in conditii de maxima siguranta.

Siguranta

Aceste termopane pot avea intre 5 si 8 puncte de inchidere, ceea ce inseamna ca se poate produce o etanseitate foarte buna, si scade considerabil riscul de efractie. Astfel, termopanele pe care le oferim au un manere special de protectie antiefractie, si va fi impiedicata actionarea ferestrei din exteriorul cladirii.

Garantie extinsa

Termopanele oferite de compania noastra au o garantie extinsa la 5 ani. Totodata transportul pentru ferestrele si usile achizitionate de catre dumneavoastra este gratuit. Montajul se va realiza de fiecare data cu un personal specializat in acest sens, si se vor folosi cele mai bune materiale, respectand totodata si toate specificatiile tehnice.

Astfel, pentru toate aceste beneficii, nu ramane decat sa ne contactati, si cu siguranta impreuna vom gasi cele mai potrivite solutii si modalitati prin care sa va bucurati de termopane de o calitate superioara, si de toate beneficiile pe care le pot oferi.

Formular de contact

Va sunam NOI!

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj