Rulourile exterioare motorizate ofera multe beneficii pentru casa ta si afacerile tale. Aceste beneficii includ:

Prevenirea si descurajarea furturilor si a vandalismului, reducerea costurilor de asigurare.

Economii datorita reducerea energiei necesara încalzirii sau  utilizarii de aer conditionat.

lemn2Niste rulouri exterioare  de calitate controleaza luminozitatea din camera. Scaderea daunelor provocate de razele Uv.

Reduce foarte mult nivelul de zgomot. Ofera un mediu de zi  perfect pentru dormit pentru cei care o doresc.

Ofera standard noi de  protectie împotriva incendiilor.

Aspect îmbunatatit.

Protectia geam impotriva obiectelor ce pot fi aruncate, cum ar fi mingi, grindina si chiar furtuna.

Poate elimina nevoia de draperii scumpe.

Obloanele de securitate rulante pot fi integrate în pereti si în scafe la  constructii noi, sau pot fi usor atasate la structurile existente. Obloanele sunt usor de controlat din interior, prin intermediul telecomenzilor, controalelor automate, cronometrelor sau de mâna, daca doriti. Toate instalatiile pot fi personalizate-adaptate pentru afacerea dvs. sau pentru acasa pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastr?.

Practic nu necesita întretinere, ecranele solare pentru ferestre sunt o investitie inteligenta, care va da totul inapoi in fiecare zi, dupa ce acestea sunt instalate în casa ta. Multi proprietari se bucura deja de rulouri exterioare în aer liber si de asemenea puteti si dumneavoastra. Este pur si simplu o chestiune de cautare a sistemului potrivit pentru bugetul dvs. si stilul de viata. Cine stie?

Rulourile exterioare asigura întunecarea completa a unei camere. În plus, jaluzelele asigura, izolarea fonica suplimentara si izolare termica si protejeaza fereastra împotriva influentelor externe. Pentru a înlocui rulourile vechi pe ferestre existente, va recomandam sa folositi rulouri exterioare. Caseta este estetic proiectata astfel încât sa nu se strice aspectul exterior. În cladiri noi sau oriunde fatada poate ascunde caseta de rulare va recomandam sa folositi rulouri exterioare personalizate. Puteti face si acest lucru, dupa preferinta.