Daca sunteti ingrijorat cu privire la ferestrele existente, acestea fiind destul de costisitoare pentru a le inlocui sau greu de eliminat, o solutie este aici pentru a va ajuta. Sistemele de geamuri termopan modern sunt proiectate si testate pentru a se potrivi la ferestrele existente in casa dvs., ( aici include si usi, luminatoare ?i zone de sticla). Ferestrele existente cu geamuri termopan pot atinge toate beneficiile unui geam dublu traditional, fara costul si munca grea de inlocuire.

termopane ieftineInstalarea de sisteme cu foita metalica este relativ rapida, pentru ca nu sunt necesare modificari structurale ale constructiei. Prin placarea geamurilor existente, am reduce timpul de instalare si reducem perturbarile din casa sau din compania ta. Acest lucru va economiseste bani si  stres si ajuta mediul prin minimizarea depozitului creat de ferestrele vechi aruncate.

Folia metalica poate dubla glazura ferestrelor vechi si poate pastra caracterul de perioada si de patrimoniu al unei case sau cladiri. Sistemele acestea au un impact minim in interiorul proprietatii si nu va afecta estetica fereastrei din afara. Sisteme de geamuri termopan imbogatite cu aceasta folie sunt o solutie ideala de izolare termica si izolare fonica pentru proprietati de patrimoniu, precum si cladiri noi, moderne. Cu o gama larga de produse, aceasta inovatie poate oferi cea mai buna solutie pentru acasa sau la birou.

Instalarea unui subcadru discret permite unui panou acrilic sa-i fie atasata magnetic in interiorul pervazul ferestrei existente un strat subtire, invizibil de metal. Garniturile magnetice asigura o etansare sigura si etansa in interiorul ferestrei, minimizand proiectele de viitor ce includeau schimbarea ferestrelor. Noul panou de geam termopan creeaza o cavitate de aer intre fereastra existenta si panoul care actioneaza ca o bariera de izolare impotriva zgomotului si a temperaturii. In functie de configuratia ferestrei existente, putem ajusta dimensiunea cavitatii aer pentru a maximiza izolarea acustica, izolare termica sau ambele. Vezi cum func?ioneaz? acest sistem chiar aici.

Daca nu stiti cat va va costa, puteti oricand sa apelati la firmele din domeniu, pentru a afla orice detaliu ai nevoie.