PLASE INSECTE

Plasele de insecte oferite de compania noastra, pot fi mobile, cu balamale de profil din aluminiu, si de asemenea fixe, in functie de ceea ce va dori fiecare clienti in parte. De asemenea aceste plase de insecte au o calitate superioara, si sunt construite din fibra de sticla, oferind o rezistenta sporita la rupere, iar ochiurile sunt foarte fine. In aceste conditii nimic de la exterior nu va patrunde spre interior, fie ca vorbim despre insecte sau despre diferite impuritati purtate de vant. Ele ofera o intretinere cat se poate de simpla, si adaptabila la configuratia de instalare. In acest sens ele pot permite un schimb permanent de aer de la interior catre exterior, si nu impidica sub nici o forma acest lucru. Totodata plasele de insecte pe care le oferim nu vor reduce vizibilitatea catre exterior decat intr-o proprotie foarte mica. Datorita acestor factori si beneficii, prezinta un interes deosebit pentru persoanele care doresc sa se bucure de avantajele pe care le ofera in ceea ce priveste patrunderea insectelor si a altor impuritati catre interior.

plasa insecte balamalePlase insecte pe balamale:

 

Ferestrele din termopan reprezinta o investitie pe termen lung, iar in aceste conditii va trebui sa luati in calcul posibilitatile pe care le aveti, ce va pot ajuta sa luati cele mai bune decizii in acest sens. Acest lucru este important, deoarece veti dori sa faceti cu siguranta alegerea potrivita pentru produsele pe care urmeaza sa le achizitionati. In acest sens, trebuie sa tineti cont de informatiile si recomandarile de mai jos, deoarece ele va pot ajuta sa luati decizia optima.

 

Plase insecte tip rulou:

plase insecte rulou

Suntem de parere ca un client informat, este un client castigat, si din acest motiv va punem la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a avea posibilitatea sa luati cele mai bune decizii. Astfel, inainte de a investi in acest domeniu, pentru achizitionarea unor termopane, este necesar sa cunoasteti detalii despre calitatea produselor, pe care urmeaza sa le achizitionati. In continuare va vom prezenta cateva caracteristici generale in ceea ce priveste achizitionarea unor ferestre termopan, si plase de insecte, si alte sfaturi utile legate de achizitionarea si utilizarea lor. Astfel, urmeaza detalii despre ferestrele cu geam termopan:

K-ul reprezinta un coeficient termic, care poate reda pierderea de caldura prin diferite materiale, fie ca vorbim de PVC, caramida, sticla sau polistiren. In aceste conditii, valoarea acestui coeficient va trebui redusa pe cat posibil.

K-ul pentru ferestrele simple de lemn este de 5 W/mpk;

K-ul pentru ferestrele duble de lemn este de 3 W/mpk;

K-ul pentru ferestrele de 3 camere este de 1,6 W/mpk;

K-ul pentru ferestrele de 5 camere este de 1,3 W/,mpk;

K-ul pentru ferestrele de 6 camere ce au o adancime pentru montaj de 86 mm este de 0,85 W/mpk.

Astfel, cu cat indicele K are o valoare mai mica, cu atat geamul de termopan poate oferi o protectie termica sporita, mai ales pe timp de iarna.  In cazul in care veti lua in calcul posibilitatea de a dota ferestrele cu sticla de calitate pentru protectie solara, veti avea ocazia sa creati la interiorul locuintei tot confortul termic de care aveti nevoie. Veti face acest lucru atat pe timp de vara, pentru a reduce caldura de la interior, cat si pe timp de vara cand veti putea reduce semnificativ cheltuielile pentru incalzire.

In cazul ferestrelor executate din profile cu adancimi intre 58 mm si 62 mm este necesar un geam termopan de 24 mm, si este obligatoriu sa se foloseasca o foaie Low -E.

Pentru ferestrele executate din profile cu o adancime situata intre 70 mm si 80 mm, va fi necesar un geam termopan cu o latime de 40 mm si trebuie folosite in acest sens doua foi Low- E.

Pentru ferestrele executate din profile cu adancimea de peste 85 mm este recomandat un geam cu trei foi de sticla, si cu o latime de 44 mm, folosind doua foi Low – E.

Diferentele dintre K-ul unei fereste create din profile cu 3 camere si cele cu 5 camere sunt foarte mici, in cazul in care ele vor avea un geam termopan cu un K asemanator. K-ul poate fi influentat de garnituri si de feronerie, iar in aceste conditii persoana responsabila cu montarea unei tamplarii PVC are datorita de a seta corect presiuna pe garnituri. In aceste conditii, putem adauga ca intr-o fereastra, cel mai bun K este dat de tipul de sticla folosit. Astfel s-a ajuns la valori incredibile in acest sens, si un geam termopan poate oferi acelasi K precum cel al zidului.

Valoarea ce mai buna a unui geam termopan este data de urmatoarea combinatie: o foaie de Low – E, sau doua, plus o foaie de sticla. Este importanta de asemenea si bagheta distantier, si trebuie ca aceasta sa aibe 16 mm, deoarece valorile mai mari sau mai mici pot sa scada semnificativ valoarea K-ului. De asemenea este important si procesul prin care intre foile de geam se va adauga un gaz inert, iar de cele mai multe ori in acest sens se foloseste argonul. Pentru ca geamul termopan sa fie izolat in cele mai bune conditii, este foarte important ca acest gaz sa fie mentinut in interior pentru cat mai mult timp, si in acest sens este nevoie de punerea in practica a celei mai performante tehnologii, disponibila si in Romania la ora actuala, insa pentru putini producatori. Aerul dintre foile de sticla pentru aceste geamuri termopan este un foarte bun izolator termic, si geamul termopan cu argon poate proteja cu 30 % mai bine decat un geam normal.

Am prezentat aceste detalii tehnice pentru ca dumneavoastra sa intelegeti mai usor detaliile importante despre aceste geamuri termopan si despre ceea ce este cel mai potrivit pentru locuinta. Pe langa aceste geamuri termopan trebuie sa luati in calcul ca este necesar sa achizitionati si unele accesorii, deoarece acestea sunt foarte importante, si pot asigura beneficii multiple. Aici putem include si plasele de insecte, deoarece acestea pot tine mereu la distanta vizitatorii nedoriti precum insectele. In acest sens ne puteti contacta pentru a va oferi mai multe detalii importante despre termopane si despre plase de insecte, si mai apoi veti putea opta pentru cele mai bune solutii.