RULOURI

rulou aplicat tamplarie pvcRulourile exterioare sunt tot mai solicitate de catre cei ce iau decizia sa apeleze la o tamplarie PVC pentru geamurile si ferestrele imobilelor in care locuiesc, sau in care isi desfasoara activitatea profesionala. Sunt atat de solicitate, deoarece ofera multiple beneficii in ceea ce priveste izolarea termica si fonica in cele mai bune conditii, asigurand la interior un confort ideal. Rulourile sunt achizitionate si datorita faptului ca pot fi cat se poate de elegante, si pot oferi oricarui imobil un design deosebit. Despre rulourile pe care le fabrica compania noastra, putem adauga ca sunt executate cu materiale din import 100 %, recunoscute pentru calitatea lor, si pentru beneficiile si avantajele pe care le ofera in acest domeniu. In cazul in care clientii isi vor dori acest lucru, aceste rulouri de exterior pot fi prevazute si cu motor, sau cu telecomanda pentru ca actionarea lor sa fie facuta in cele mai bune conditii, fara prea mult efort.

Compania pe care o reprezentam si care poate oferi rulouri exterioare de cea mai buna calitate, poate pune la dispozitie o gama variata de culori in acest sens, si veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza. Totodata, aceste rulouri exterioare pot fi aplicate sau suprapuse, si puteti opta pentru una dintre aceste doua variante, in functie de necesitatile pe care le aveti.

Despre rulourile aplicate, putem adauga ca se monteaza ulterior, dupa tamplaria PVC executata si au caseta in exterior. Aceste rulouri au caseta din aluminiu, iar ghidajele sunt din PVC, si lamelele din aluminiu, umplute cu spuma.

Rulourile suprapuse se monteaza odata cu tamplaria si au caseta incastrata in fereastra. Totodata aceste rulouri suprapuse, au caseta din PVC, ghidajele din PVC, iar lamelele din aluminiu, pline de asemenea cu spuma.

termopane rehauReferitor la aceste rulouri exterioare mai putem spune ca pe langa faptul ca pot asigura un aspect estetic foarte placut, pot avea un rol important si in ceea ce priveste tinerea hotilor la distanta. Astfel, le poate bloca acestora posibilitatea de a patrunde in locuinta dumneavoastra, deoarece nu pot permite ridicarea fortata in nici un mod de la exterior. Asta deoarece rulourile sunt prevazute si dotate cu accesorii pentru siguranta, si pentru protectie superioara. Rulourile exterioare sunt potrivite si pentru faptul ca pot asigura o izolare termica si fonica ideala pentru orice imobil, si pot fi foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui, si la alti factori de mediu. In aceste conditii putem vedea ca asigura beneficii majore pentru orice locuinta, iar preturile pentru ele sunt competitive si in raport cu avantajele pe care le propun.

Dupa efectuarea mai multor studii s-a vazut faptul ca aceste rulouri exterioare pot asigura o protectie impotriva zgomotului de afara cu pana la 10 dB, insa trebuie avut in vedere si faptul ca montarea pentru aceste rulouri de exterior, va trebui realizata de catre profesionisti in domeniu. In aceste conditii, suprafetele de contact, vor fi perfect imbinate, si pot asigura protectia fonica despre care vorbeam. Aceste rulouri exterioare sunt accesorii foarte importante pentru orice locuinta, iar design-ul lor este unul ideal pentru orice locuinta, si pot oferi o functionabilitate deosebita.

In aceste conditii, nu trebuie decat sa luati in calcul posibilitatea de a achizitiona si dumneavoastra aceste rulouri exterioare pentru a va bucura de toate beneficiile si avantajele pe care le ofera. Dupa cum spuneam preturile pentru ele sunt competitive, iar bugetul de care trebuie sa dispuneti pentru achizitionarea lor nu este unul foarte mare. In acest sens, ne puteti contacta pentru a va oferi mai multe informatii despre aceste rulouri, si despreĀ  posibilitatile de achizitionare pe care le aveti la dispozitie. Astfel, veti face cea mai potrivita alegere pentru locuinta dumneavoastra, si veti crea la interior tot confortul de care aveti nevoie.