tamplarie aluminiuO alta optiune ideala pentru fabricarea ferestrelor si usilor din termopan o reprezinta aluminiul, material ideal in acest sens, deoarece calitatile sale sunt recunoscute. In acest sens putem adauga ca este foarte rezistent la erodare, si poate oferi o durabilitate sporita. De asemenea este un material rigid, ideal pentru fabricarea profilelor, si nu necesita niciodata o armatura suplimentara. Aluminiul ofera posibilitatea de fabricare a unor tamplarii cu greutate redusa, dar foarte rezistanta in acelasi timp, ideala pentru termopanele oricarei locuinte, sau cladiri comerciale. Datorita acestor caracteristici, aluminiul, si tamplaria din acest material este recomandata si prezinta unele beneficii majore. Printre acestea putem aminti faptul ca se pot realiza deschidere de mari dimensiuni, chiar si pentru cladirile in plan inclinat, sau pentru fatadele de sticla, ce functioneaza sub forma unor pereti de tip cortina.

Compania noastra poate pune la dispozitie tamplarie de aluminiu, si poate fabrica geamuri din acest material pentru toate necesitatile venite din partea clientilor. Astfel, putem vorbi despre o gama cat se poate de variata pentru deschideri pentru ferestre, deoarece aceste elemente se pot regasi sub forme multiple. De asemenea se pot configura in functie de necesitatile venite din partea clientilor. In aceste conditii se poate crea o tamplarie aluminiu fixa, iar despre aceasta configuratie putem adauga ca este ceva mai ieftina. Se poate fabrica si o tamplarie din aluminiu cu deschidere simpla, iar in acest sens, trebuie sa stiti ca cu cat se adauga mai multe deschideri unei ferestre de termopan de acest tip, costul va creste. Puteti opta si pentru o tamplarie aluminiu cu deschidere oscilobatanta, iar in aceste conditii, se poate crea si o ventilatie ideala pentru orice camera.

In ceea ce priveste sistemele de feronerie pentru tamplaria din aluminiu, trebuie adaugat faptul ca acestea sunt prevazute si cu elemente antiefractie, iar in acest sens sunt folosite cele mai noi tehologii. In cazul in care veti lua in calcul posibilitatea de a achizitiona aceste termopane din aluminiu, atunci veti beneficia si de o intretinere a lor cat se poate de facila. Astfel, culoarea va ramane neschimbata, iar acest lucru este posibil prin simplul fapt ca vopsirea acestei tamplarii se face in camp electrostatic. Sunt recunoscute si beneficiile vopsirii in camp elestrostatic, si va puteti bucura de produse de acest gen ideale pentru locuinta dumneavoastra. De asemenea, referitor la paleta de culori, putem adauga ca aceasta este una nelimitata, ceea ce inseamna ca se pot imbina termopanele cu o arhitectura deosebita pentru cladirile de orice tip.

tamplarie aluminiu 2Totodata despre sistemele de tamplarie de aluminiu, mai putem adauga ca au o rezistenta sporita, iar acest element este specific metalelor, si nu este necesara o armare suplimentara a termopanelor de acest tip. Sistemele de tamplarie din aluminiu, pot oferi de asemenea, si un grad ridicat in ceea ce priveste protectia termica, ceea ce inseamna ca se poate face o economie substantiala pentru plata la energie termica. Despre sistemele de tamplarie aluminiu mai putem adauga ca sunt echipate cu sticle si geamuri termopan ideale si speciale, ce pot oferi un grad sport de izolatie fonica. In aceste conditii nu veti mai fi deranjati sub nici o forma de zgomotul venit de la exterior catre interior, si veti avea posibilitatea sa va odihniti eficient, de fiecare data cand veti dori acest lucru. Astfel, puteti lua in calcul montarea acestor termopane aluminiu, si in cazul in care locuiti in imediata apropiere a unor surse de zgomot.

Sistemele de tamplarie aluminiu pot fi echipate si cu geamuri termopan, ce au rolul de a controla intensitatea luminii ce patrunde la interiorul unui imobil, si va fi redusa aparitia efectului de sera. De asemenea, poate fi redusa considerabil, si necesitatea de a utiliza unele echipamente de aer conditionat, iar in aceste conditii, putem vedea ca aveti ocazia sa reduceti semnificativ costurile pentru energie.

In cazul in care veti opta pentru termopane aluminiu cu o deschidere oscilo-batanta veti avea ocazia sa beneficiati si de un sistem de micro ventilatie, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie de un sistem aditional. Astfel, daca veti pozitiona manerul in pozitia ideala, se poate asigura o ventilatie permanenta pentru orice incapere, iar acest lucru va fi facut in conditii de maxima siguranta. Sistemele de acest tip, din tamplarie aluminiu pot avea intre cinci si opt puncte de inchidere, ceea ce inseamna ca etanseitatea va fi asigurata, iar rezistenta la efractie este de asemenea una sporita. Totodata sistemele de tamplarie aluminiu pot beneficia si de o garantie extinsa pentru o perioada de cinci ani.

Astfel, puteti opta si dumneavoastra pentru aceasta varianta de a achizitiona o tamplarie potrivita pentru imobilul in care locuiti, si cu siguranta veti fi multumiti pe deplin de tot ceea ce poate oferi un sistem de acest tip. Beneficiile si avantajele sunt multiple iar pentru a va bucura de ele nu trebuie decat sa luati in calcul cele expuse mai sus. Noi va putem oferi solutii eficiente in acest sens, si ne puteti contacta pentru a discuta mai multe detalii despre aceasta tamplarie aluminiu, si pentru a va pune la dispozitie metode ideale pentru necesitatile pe care le aveti.