Multe tipuri diferite de ferestre cu geamuri termopan exista, oferind proprietarilor de case mai multe optiuni de stil.

Ei sunt:

Ferestrele batante sunt printre dintre cele mai frecvente tipuri de ferestre. Ele au balamale pe de o parte si de cealalta pentru deschidere la stânga sau la dreapta. Ele pot fi instalate oriunde, dar sunt commune mai ales peste chiuvete si blaturi. Ferestre cu geamuri termopan sunt eficiente si pe cont propriu pentru energie, dar atunci când sunt cuplate cu orice tip de fereastra, ele devin eficiente si mai mult. Preturile pentru ferestre duble batante termopan variaza în functie de producator, dimensiune, materiale, si de tipul de tamplarie. Preturile variaza de la 200 $ la 2.000 $ sau mai mult.

Geamurile termopane glisante nu sunt ideale pentru zonele cu clima rece, deocamdata. Constructia geamurilor termopan va ajuta la compensarea oricarei scurgeri . Aceste ferestre sunt atractive, usor de curatat, si usor de deschis. Ferestrele se deschid prin ridicarea lor si apoi prin reducerea lor. Ferestrele cu geamuri duble sunt mai putin costisitoare decat ferestre batante si preturile variaza în functie de producator, dimensiune, si materiale. Preturile variaza de la 150 dolari la $ 1000 sau mai mult.

Ferestre ce se inclina usor sau se deschid cu totul astfel încât sa puteti avea fereastra larg deschisa. Aceste ferestre sunt preferate de proprietarii de case cu copii mici, deoarece atunci când se întoarse usor spre interior, acestea reduc riscul de a se lovi copiii sau de prindere degetele lor.

Pentru si mai multa eficienta energetica, încercati o fereastra cu geamuri triple. Ei se potrivesc bine cu toate tipurile de ferestre.

Stratul izolator de geam termopan ajuta la mentinerea temperaturilor reci in exterior care nu afecteaza climatul de pe interior. Beneficiul pentru tine este ca casa ta va fi vizibil mai calda în timpul iernii.

Trecerea de la un singur geam pentru geamuri termopan standard va reduce pierderile de caldura prin ferestre cu peste 50%.